"Тежко на оня народ, който се самоотрича и самоунищожава. Народ без доверие в силите си, без обич към своето, колкото и скромен и да бъде, е народ нещастен." (Иван Вазов)

Група "Мodica" разтърси столичния клуб "The Point"

Звучно, гръмовно, музикално и тлантливо - така протекоха близо 3 часа на 16-ти срещу 17-ти март 2018 г. с Мишо, Тинков, Марто и Стоян - или панагюрската "Modica Band", в клуб "The Point", София.


Здрав звук, плътен саунд - три китари, гласът на Стоян и мощните барабани на Тинков. И което е още по-чудесно - няколко доста готини панагюрци в публиката...
Всичко протече на много добро ниво - отличен вкус на музикантите, чудесен подбор и изпълнение на музиката - цяла палитра от кавъри - от "Атлас" до "Металика", и добър контакт с хората, дошли да ги слушат.
Но най-много впечатляват собствените им песни - сред които "Черен водопад" и "200 километра", от които публиката поиска да чуе повече. По мнението на много хора тези песни трябва да се появат на официални студийни записи, на видео, в Youtube и къде ли не...
Често се чуваха възгласи: "Момчета, много сте добри!".
Лично признавам, че моето девствено за истинската, твърда и категорична "Modica" ухо остана приятно очаровано и със сигурност ще му се иска да повтори. В крайн асметка трите часа на сета минаха почти неусетно. На екс!

Текст Стоян Радулов. 
Снимки и видео Пепа Маркова и Стоян Радулов.

"Modica Band" са Михаил Караиванов, Георги Тинков, Мартин Дерменджиев, Стоян Недков.

Клуб "The Point" на ул. "Шипка" всъщност е много готино пространство с атмосфера и добро обслужване, което си струва посещението много повече от веднъж. Освен това си има собствено онлайн радио със същото име, което пуска яка музика. "Зависимост" на нашата "Modica" също е част от плейлистите там.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар