"Тежко на оня народ, който се самоотрича и самоунищожава. Народ без доверие в силите си, без обич към своето, колкото и скромен и да бъде, е народ нещастен." (Иван Вазов)

Малките китаристи на Стоил Атанасов с успехи на феста "Музика без граници"

Талантите получиха и покана за участие в "Z-Rock" радио
Стоил със своите възпитаници и с водещия в "Z-Rock" Буги Барабата
С призови места се завърнаха в Панагюрище младите възпитаници по китара от школата на музикната Стоил Атанасов към читалище "Виделина" от седмото издание на Националния китарен фестивал-конкурс за поп, рок и джаз "Музика без граници `2018", който се проведе на 10 и 11 март т.г. в София. Преподавателят бе неописуемо горд от постиженията на талантите и разпространи кадри от събитието в профила си във фейсбук.
Сформираната от младите китарсти група "Nightmare", в състав Евелин Найденова, Мартин Гешанов, Атанас Пенчев, Иван Бондар, Георги Колешански и Петър Гандуров заслужено спечели първото място и голямата награда в конкурса. Младите музиканти получиха и специална покана за участие в в Радио "Z-Rock".
Честито на победителите!

Ето какво написа Стоил Атанасов и какви снимки сподели:

Голям успех на вчерашния Национален китарен фестивал-конкурс за поп, рок и джаз "Музика без граници `2018" на моите възпитаници от Рок група "Nightmare" и със специалната покана за участие в Радио "Z-Rock".


Йоан Славейков и Иван Бондар в дует китари са със завидното второ място.

   

 Димитър Крачунов за първи път на конкурс и то с много добро представяне - трето място.

   

 А това е малката ми фея на китарата Габриела Спасова с второ място.

   

"Чат-пат културни новини"

Няма коментари:

Публикуване на коментар