"Тежко на оня народ, който се самоотрича и самоунищожава. Народ без доверие в силите си, без обич към своето, колкото и скромен и да бъде, е народ нещастен." (Иван Вазов)

Панагюрски музиканти в шумотевицата на "Капана фест - Есен 2018"

Мартин, Нонка и Мишо на ул. "Абаджийска" в кв. Капана на 28 септември 2018 г.
Панагюрски музиканти се вписаха успешно в шумотевицата на поредния "Капана фест", който тази есен е от 28 до 30 септември 2018 на познатото си място в най-артистичния квартал на Пловдив. Нонка Маслева (вокали), Мартин Дерменджиев (соло китара) и Михаил Караиванов (ритъм китара) поднесоха незабравим микс от световни, български и авторски парчета в мелодичен и готин акустичен сет още в първия ден на феста. Те забиха на ул. "Абаджийска" по покана на местния любител на качествената музика Гаро Узунян и неговия бар "СандъкЪ". "Има предложения, на които не можеш да откажеш. Точно такъв е случаят, когато ти се обади Гаро...", коментира във Фейсбук Михаил Караиванов. "Фестивално ни е :)"
Организатор на голямата проява "Капана фест" е Никола Сивков и последните дни на септември в Пловдив пълнят душата ни с литература, кино, театър, изложби, арт инсталации, вещи на художници, сръчни приложници, нови идеи и нови възможности. А кв. Капана се преоблече за есента и вече е пълен с изкуство и чувства и хиляди биещи в ритъм сърца.
Неизменна част от "Капана Фест" е и авторският базар, където 50 български автори демонстрират новите си колекции на изделия от изкуство, декорация, бижута, био и натурална козметика и още други произведения.
Новото тази есен са базарът за книги и литературната алея, където посетителите могат да открият книги от мултимедийната поредица с интерактивни приказки за деца. Богата музикална програма с участието на български и чуждестранни артисти от Англия, Украйна и Гърция съпътства още трите дни на събитието на четирите музикални сцени в квартала на творческите индустрии Капана. Фестивалът се осъществява с подкрепата на община Пловдив.

"Чат-пат културни новини" 
Официален сайт на фестивала... kapanafest.bg

Атмосферата на "Капана фест" в Пловдив

Няма коментари:

Публикуване на коментар