"Тежко на оня народ, който се самоотрича и самоунищожава. Народ без доверие в силите си, без обич към своето, колкото и скромен и да бъде, е народ нещастен." (Иван Вазов)

Донна бе обявена за най-стилен изпълнител на България от BOX TV

Нашата Донна с наградата за най-стилен артист на първите награди на BOX TV
Младата изпълнителка Донна Бангьозова, известна в музикалните среди само с първото си име, получи наградата в категорията за най-стилен артист на първите музикални награди на българската BOX TV за 2013 г. Церемонията бе предавана на живо и по БНТ на 30 януари 2014 г., а водещи бяха Мария Силвестър и Антони Атанасов. Донна бе номинирана в още една категория - за клубно изпълнение, но там бе победена от Графа с песента "Седемте езера" (Монте мюзик). Впрочем, артистите на лейбъла бяха големите победители на вечерта. Младата звезда на родната сцена Михаела Филева (тръгнала също от "Х Фактор", както и Донна) и скандалният рапър Криско станаха изпълнители на 2013-та година. С отличия си тръгнаха още Ангел и Моисей (Вирджиния рекърдс), за най-добра група на годината, а колаборацията им с Криско „Знаеш ли кой видях” им донесе наградата за „Най-добра хип-хоп и R&B песен”. Вензи (Монте мюзик) грабна статуетката за дебют. За най-добрата рок група на годината бяха обявени "Революция Z". Наградата за най-добър featuring отиде при Deep Zone & Bobo. Изненадващо организаторите не връчиха отличието си в категория за песен на зрителя. Те прибраха статуетката за догодина с обяснението, че е имало опит за манипулация в онлайн гласуването. Наградите на отличниците в различните категории бяха връчени от Анелия, която бе единствената фолк звезда на събитието, журналистът Георги Милков (Африка: звездите сигурно са полудели), момичета на българската художествена гимнастика, близначки Емануела и Доротея Толеви, моделът Бориса Тютюнджиева и Роро Кавалджиев.
Церемонията беше под надслов „Оставам ТУК”, продиктуван от желанието на организаторите повече млади хора да направят своя избор и останат да живеят, работят и творят в България.
Песента, която обвързва идеята „Оставам тук” на Лора Караджова и Кристо, беше изпята на живо от Кристо и детската воканла група „Бон-Бон”. В залата прозвучаха още изпълненията на ВенЗи, Криско, "Революция Z", Deep Zone, Ангел и Моисей, Михаела Филева, Донна & DJ Diass, Рафи, Nickname, Мария Илиева, Поли Генова, Богомил, Сани Алекса. Шоуто закри Миро с ексклузивна премиера на най-новото си парче.
"Чат-пат културни новини"

Няма коментари:

Публикуване на коментар