"Тежко на оня народ, който се самоотрича и самоунищожава. Народ без доверие в силите си, без обич към своето, колкото и скромен и да бъде, е народ нещастен." (Иван Вазов)

Донна Бангьозова дефилира в трамвай за Fashion TV


 Младата и талантлива изпълнителка Донна Бангьозова, която израсна в Панагюрище под грижите на педагози като Нона Немигенчева, Василка Маслева и Галина Матанова, ще се появи в клип, специално заснет за световния канал Fashion TV в един от новите трамваи на София. Снимките на видеото вече бяха осъществени. Проектът цели да трансформира нетипични локации от градската среда в сцена на авангардното изкуство и също е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019, като се осъществява със съдействието на Столична община. Така столичният трамвай се превърна в нетрадиционен подиум за фотосесия и ревю, а в ролята на модели влязоха младите ни поп изпълнители.
Освен Донна, основно действащо лице във видеото е и Недислав Драгнев - Нед от момчешката група "Voice of Boys",
Трима видео оператори и двама фотографи ще създадат крайния продукт – моден филм, който ще бъде излъчен от Fashion TV и разпространен във всички канали на световната медия.
"Приех поканата много отворено и мисля, че в България трябва по-често да се правят подобен вид пърформанси", обяснява Нед. "Идеята е да сме стилни, докато пътуваме. Много е трудно, като се имат предвид тази рокля, тези токчета и движението... Както знаем, в София трафикът е доста хард", казва и Донна. Но движението е метафора на развитието, а за модата няма ограничения във време, форма и пространство.
В момента Донна е номинирана и в две категории за предстоящите музикални награди на BOX TV. Това са “Най-стилен артист” и “Най-добро клубно изпълнение” - за съвместната й песен с Dj Diass "Fade Away", която лбе завъртяна и от MTV - Brazil.
Най-актуалният музикален проект на студентката на Алис Боварян в ДМА "Панчо Владигеров" обаче е песента "Ще живеем вечно", която Донна записа с Павел & Venci Venc. "Обичам тази песен и силно се надявам и на хората да им хареса", споделя тя. Клипът към нея вече е заснет от Добромир Николов. Проектът е съвместен между "Flashmedia" и "Virginia Records". 
"Чат-пат културни новини"

Няма коментари:

Публикуване на коментар