"Тежко на оня народ, който се самоотрича и самоунищожава. Народ без доверие в силите си, без обич към своето, колкото и скромен и да бъде, е народ нещастен." (Иван Вазов)

Мария Бегова е номинирана за "Творец на годината". Върви гласуването и за учителите

Мария Бегова с номинация от в. "Време" за "Творец на годината" на Панагюрище
На сайта на Община Панагюрище вече е активирана анкета за електронно гласуване от гражданите за избор на „Учител на годината“ 2017 в три категории: начален етап на основна образователна степен, прогимназиален етап на основна образователна степен, гимназиален етап на средно образование, както и за „Творец на годината” на община Панагюрище.
Анкетата ще бъде активна до 17:30 часа на 12 май 2017 година, а на 15 май 2017 година, от 16:30 часа и от 17:00 часа, в Сесийна зала на Община Панагюрище ще се проведе гласуването в комисиите за избор на носителите на отделните почетни отличия.

Номинирани за „Учител на годината“ за учебната 2016/2017 година за отделните категории са:
Начален етап на основна образователна степен:
- ОУ „Проф. Марин Дринов“ - г-жа  Богдана Пенчева Иванова-Шишкова – заместник-директор по учебната дейност и начален учител;
- СУ „Нешо Бончев” – г-н Иван Петков Иванов - старши начален учител.
Прогимназиален етап на основна образователна степен:
- ОУ „Проф. Марин Дринов“ – г-жа Пепа Стоянова Машева – старши учител;
- СУ „Нешо Бончев” – г-жа Катя Георгиева Джолова  - старши учител.
Гимназиален етап на средно образование:
- СУ „Нешо Бончев” – г-жа Снежина Илчева Машева- старши учител.

Богдана Шишкова е номинацията на ОУ "Проф. Марин Дринов" в началната образователна степен
 Прави впечатление, че две от училищата в града и детските градини не са номинирали свои педагогически кадри за тазгодишните общински награда.

Номинирането за наградата „Творец на годината” става по предложение на културните институции, общински организации и сдружения с нестопанска цел и творчески групи. Тази година номиниран за носител на наградата „Творец на годината“ от вестник „Време 2001“ – град Панагюрище е Мария Петрова Бегова – за издадената стихосбирка „Провинции на сърцето“, в която част от творбите са свързани с родния край.
Наградата „За принос към бъдещето на Панагюрище“ ще бъде връчена на учители, пенсионирани в периода – от 01.05 на предшестващата година, до 01.05 на текущата година. Тя е индивидуална за всеки учител и представлява брошка „Златен ритон“. Предложенията за носителите на Наградата „За принос към бъдещето на Панагюрище“ се внасят от директорите на образователните институции и се потвърждават с Решение на Общинския съвет.

По информация на Община Панагюрище

Няма коментари:

Публикуване на коментар