"Тежко на оня народ, който се самоотрича и самоунищожава. Народ без доверие в силите си, без обич към своето, колкото и скромен и да бъде, е народ нещастен." (Иван Вазов)

Нона Йотова и Александра Сърчаджиева блестят в "Натали" през юни в Панагюрище

29 юни
19:00 часа – Театър Дом-паметник, голяма зала.
Импресарска къща „Вирджиния Втора” представя:
Спектакъла „Натали” от Филип Бласбанд.
Участват: Нона Йотова, Александра Сърчаджиева и Иван Ласкин - глас.


Коя е Натали? Натали е една мечта! Натали е безсмъртният хит на Жилбер Беко, който той изпълнява и на "Златния Орфей" през 1974 г. Невероятната мелодичност на френския шансон и неговата неостаряваща и завладяваща популярност. Непреодолимото желание, да бъдеш непреодолимо желан. Любовта, за която всеки мечтае.
Историята, която се разказва в "Натали", може да се случи с всеки един от нас. Сюжетът на пиесата "Натали" на Филип Бласбанд е базиран на търсенето на изгубената нежност. В "Натали", две жени разнищват един мъж, така, както само те могат да го направят. Из основи. С най-малките пикантни подробности. От които, на моменти може и да се засрамиш. "Натали" е криминална история. Един пъклен план, измислен и осъществен от една изключителна жена. Реализиран с участието на друга уникална жена.
Нона Йотова и Александра Сърчаджиева са актрисите, които играят тези две жени. Колкото и добре да ги познавате, тук ще ви изненадат с превъплъщенията си. Ще видите и нещо, което рядко се среща на театрална сцена: освен перфектното партньорство, ще видите приятелство. Ще видите как едни честни очи, срещат други честни очи и от тази среща се ражда спектакъл, който ще ви завладее със своята откровеност. Актрисите се вълнуват от емоциите, които преживяват на сцената. Зрителят забравя, че гледа театър и става съпричастен на тяхната история.
Александра играе три самоличности, с лекота и перфекционизъм. Нона е изкусен манипулатор, успяващ да отмъсти, и да отстои таланта и достойнството си. На всички, които още не са съпреживели магията "Натали" - това е покана за едно приятно съучастие. А, на тези, които ще я гледат пак, щастливо преоткриване!

"Чат-пат културни новини"

 ---
СЛЕДЕТЕ и ПАНАГЮРСКАТА СТРАНИЦА
 LOVE.PANAGYURISHTE във ФЕЙСБУК 
за да сте информирани за всичко интересно от Панагюрище и общината - събития, развлечения, места и маршрути, интересни новини, готини личности, важни годишнини... И разбира се - всичко това гарнирано с много снимки, музика и клипове...

Няма коментари:

Публикуване на коментар