"Тежко на оня народ, който се самоотрича и самоунищожава. Народ без доверие в силите си, без обич към своето, колкото и скромен и да бъде, е народ нещастен." (Иван Вазов)

Бестселърът "Моши моши, Япония" и авторката му Мурата идват в Панагюрище

На Панагюрище през месец май 2017 г. дирекно от Страната на изгряващото слънце ще гостува Юлияна Антонова - Мурата, автор на бестселъра "Моши моши, Япония".
18 май, четвъртък, 17:30 ч. - зала "Асарел" на х-л "Каменград.


Първото от серия представяния в цялата страна на популярната вече книга "Моши моши, Япония" ще бъде в Панагюрище. Авторката Юлияна Антонова-Мурата идва в средногорския град по покана на Соня Гарчева - нейна запалена почитателка, която успява да организира гостуването с подкрепата на Община Панагюрище и зам. кмета Галя Матанова. На 17-и Антонова долита от Страната на изгряващото слънце и още на следващия ден ще се срещне на живо със свои почитатели, както и с онези, които не са чели книгата, но са попадали на коментари за нея.
А повечето от тях неслучайно са положителни, защото точно такива са и разказаните от Антонова истории. Те са от живота в източната страна, където е омъжена и живее от години. Сред различни хора, с различна култура и различна етика в отношенията - главната тема на късите разкази в "Моши моши", разказва Гарчева. Тя не крие, че е на върха на щастието от възможността да срещне съгражданите си с невероятната Юлияна, която не само говори за добротата в отношенията, а и щедро я раздава...

"Чат-пат културни новини" 
 Програма за всички актуални културни събития в Панагюрище вижте тук

Няма коментари:

Публикуване на коментар