"Тежко на оня народ, който се самоотрича и самоунищожава. Народ без доверие в силите си, без обич към своето, колкото и скромен и да бъде, е народ нещастен." (Иван Вазов)

Моменти от завръщането на обновения "Чат-пат"

Свое официално представяне имаше обновеното хартиено издание на "Чат-пат" на 2 април в Панагюрище. Знаковият 11 брой излезна току на 1 април - денят на хумора, шегите, зевзеклъците и кодошите, и бе разпространен с ракетата-носител на в. "Време". И този път бе намерен хубав повод ние, чат-патовците, да си спретнем вечер на хумора и забавата. (Не, че в групата ни във Фейсбук това не е еждневие!...) Гост в Панагюрище ни беше популярният карикатурист Николай Арнаудов, чийто последни актуални творби и особено сатиричните им послания създадоха допълнителна атмосфера на събитието. Освен по конкретния повод - новият брой на "Чат-пат", присъстващите чуха много забавни случки и истории, не само около издаването на вестника, а и от панагюрската хумористична съкровищница. Доста от тях публикувахме и тук, в електронното издание, в сериала от три части "Панагюрски кодоши - приказки без край". Активна роля в случилото се имаха баш виновника за излизането на 11-я брой, нашият председател Димитър Дънеков, както и единият от редакционните кибици - Томи Наплатанов. Е, не се събрахме всички, но пък виртуално бяхме заедно почти през целия ден...Другото оставяме да разберете от снимките.
Да благодарим дружно и на екипа на в. "Време", без чиято помощ 11 брой на "Чат-пат" можеше и да не се случи! 11-ти брой се пръкна и благодарение на родолюбивото спомоществователство на ИК “Оборище” ЕООД и Николай Немигенчев!






Снимки Райка Йорданова

Няма коментари:

Публикуване на коментар